Skip to content Skip to footer

Начин плаћања

  • Поузећем
   Наручене артикле добијате на кућну адресу, а трошкове поруџбине плаћате куриру.
  • Уплатом на рачун
   Новац уплаћујете на наш текући рачун. Одабиром овог начина плаћања систем ће генерисати упутство за уплату које ће вам бити достављено на мејл. Након што евидентирамо уплату, пошиљка ће Вам бити послата у складу са „роковима испоруке“. 
  • Платним картицама

   Упутство за плаћање картицама:

   Приликом online плаћања картицом неопходно је да унесете број Ваше картице, затим датум њеног истека (важења) и ЦВЦ2/ЦВВ2 број, који се налази на полеђини картице како је представљено примером на слици испод.

   Своју наруџбину можете платити користећи Дина, Visa, MasterCard, Америцан Express или Маестро платну картицу. Картица мора бити одобрена од стране банке издаваоца за online (интернет) плаћање.Сигурност трансакције

Уколико изаберете плаћање платним картицама, током процеса наручивања бићете аутоматски преусмерени на заштићену и сигурну страницу Банка Интеза Београд. Даљи процес плаћања преузима банка, а подаци са Ваше платне картице нама нису доступни. Банка Интеза Београд врши процесуирање картица на интернету. На сајту Банка Интеза Београд уносите број своје картице и остале потребне податке. Банка врши проверу Ваше картице и расположивост средстава на рачуну, и ако имате услове за плаћање, резервише средства на Вашем текућем рачуну у вредности поруџбине. У случају успешне резервације аутоматски Вам се прослеђује e-mail са свим детаљима Ваше наруџбенице и детаљима трансакције. Након завршетка плаћања са сајта Банка Интеза Београд бићете поново прослеђени на www.knjigraliste.rs, где се куповина завршава.

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информације се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом SSL протокола и ПКИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије. Сигурност података приликом плаћања гарантује Банка Интеза Београд и подаци о платној картици ниједног тренутка нису доступни нашем систему. Цео систем је организован у циљу максималне заштите Ваших поверљивих података и представља стандард за плаћање преко интернета широм света. 

Плаћање није могуће у страној валути, већ само у динарима (РСД). Уколико се плаћа платним картицама иностраних банака издавалаца, динарски износ трансакције ће бити конвертован у settlement валуту банке (ЕУР) према курсу Народне банке Србије. При задуживању Ваше платне картице, већ конвертован износ ће се конвертовати у Вашу локалну валуту, према курсу који примењују оператори платних картица. Наведена цена која је различита од РСД, а исказана на сајту је информативног карактера и због наведених конверзија могуће је да дође до одступања од исте.

Купац који користи услугу online плаћања картицама мора бити власник платне картице којом врши плаћање.

0
0
0
0