Skip to content Skip to footer

Лепотанчићи у свету слова

ЛЕПОТАНЧИЋИ У СВЕТУ СЛОВА

kњиге за проговарање, прочитавање, прописивање и уживање…

Овај јединствени буквар, саткан од љубави и стручности, омогућава да деца неосетно, кроз забаву и игру науче да распознају слова и правилно изговарају гласове.

Зашто је овај буквар другачији?

Настајао је више од 7 година из директног рада са децом различитих узраста и развојних потреба. Вежбице које је аутор – по струци дефектолог (реедукатор психомоторике) осмишљавао за децу која су теже савладавала читање, показале су се изузетно корисне како за њих, тако и за децу уредног развоја.

1,500.00 рсдBuy now

ДОЖИВИТЕ СЛОВА НА ДРУГАЧИЈИ НАЧИН!

На почетку сваког поглавља, забавним цртежом је истакнуто слово азбуке са којим ће се деца даље упознавати. У свакој песми, причи, игри или вежбици, то слово је упадљиво затамњено. Лако и трајно, остаће упамћено помоћу асоцијативних веза са сликом, стихом и задацима.

Дечије песме веома снажно стимулишу говорно-језички развој. Учење стихова, спонтано и лако стимулише памћење и побуђује менталне и креативне потенцијале детета а питања иза песама развијају дивергентно мишљење.

Коме је намењена ова књига?

У првом реду, деци која уче правилан изговор гласова, распознавање слова, и праве прве кораке ка описмењавању. 

Задаци иза песама, подстичу развој оних интелектуалних вештина које су у темељу читања и писања. (нпр. Визуелно опажање, орјентација у простору и на паиру, зрело графомоторно изражавање, рашчлањивање целине на делове и спајање делова у целину…)

Буквар „Лепотанчићи у свету слова” је спој високог стручног и уметничког квалитета. Осмишљен је тако да стимулише развој целокупне дечије психе, кроз доживљај уживања у књизи, уз маму и тату од чије се љубави и посвећености најлепше расте!

Идеалан поклон за:

    • предшколце и млађе основце,
    • учитеље и васпитаче који желе да обогате свој рад са децом,
    • логопеде и дефектологе разних смерова,
    • све који се баве децом,
    • новопечене родитеље који желе својим бебама да читају звучне стихове у којима се одређени гласови интересантно понављају, побуђујући малишанима радост и појачану потребу за комуникацијом.

1,500.00 рсдBuy now